So nice to meet you!

Dit ben ik

Ik ben Carmen, mama van twee jongens en een meisje, getrouwd met David. Ik ben op mijn best als we lekker in de natuur zijn met ons gezin. De bossen in of naar het strand bijvoorbeeld!

Maar ik word ook heel blij van een dagje of een avondje samen met David. Gewoon even zonder kids. Zo’n dag plannen we ook regelmatig in en we hebben het geluk dat onze kids hele lieve opa’s en oma’s hebben waar ze af en toe mogen komen spelen en logeren. Hoera!

Voorheen werkte ik als juf op een basisschool, maar nu ben ik volledig gefocust op Oils in Flow. Zo fijn dat dat kan! Ik bepaal zelf wanneer ik werk en kan er voor de kindjes zijn wanneer ik wil.

Naast bezig zijn met de kids en Young Living, vind ik het heel leuk om zelf kleding te maken, te tekenen of lekker te eten. Koken, daar ben ik niet zo goed in, maar gelukkig kan mijn man heerlijk koken en we gaan ook graag uit eten. Daarnaast kun je mij ook regelmatig op de dansvloer vinden. Ik houd met hart en ziel van de Argentijnse tango!

Mijn ervaring

Een aantal jaren geleden ben ik in een burn-out geraakt. Het moederschap, tegelijkertijd werken en nog wat sluimerende issues uit het verleden bleken geen goede combinatie te zijn. Een dikke burn-out was onvermijdelijk, maar meteen ook een start tot transformatie. Dat was namelijk het moment dat de oliën op mijn pad kwamen. Een vriendin wees mij erop, maar ik was in eerste instantie wat sceptisch. Hoe zouden deze gekleurde flesje mij kunnen helpen? Toch de sprong gewaagd en via haar een Premium Starter Kit plus nog twee andere oliën aangeschaft.

Wauw! Zo blij dat ik destijds de stap heb genomen om deze flesjes in huis te halen. Het heeft mij enorm veel geholpen met mijn energie, mijn emoties en mijn algehele gezondheid.

En niet alleen voor mij, maar voor ons hele gezin is het echt een goede keuze geweest. Wij gebruiken de oliën nu elke dag voor diverse doeleinden. De kindjes, en wij, hebben tegenwoordig een goede nachtrust, mijn medicijnkastje heb ik kunnen ontdoen van giftige rommel, onze schoonmaakmiddelen zijn tegenwoordig gifvrij en ook onze verzorgingsproducten zijn nu echt schoon en gezond. Zo fijn om er zeker van te zijn dat je het met deze producten goed doet voor jezelf en je gezin.

Het is dus zeker niet bij die ene kit gebleven en ik was zelfs zo enthousiast, dat ik besloot ook distributeur te worden, want het gevoel dat deze producten mij geven, dat gun ik iedereen.

Neem contact met me op

6 + 8 =